הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
3/4 כוס סוכר
1 חבילה חמאה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
קמצוץ מלח
2 ביצים
מעל הבצק:
24 שזיפים חצויים
לציפוי:
סוכר,מיץ לימון וקינמון
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל170 מעלות
2. לקערת המערבל מכניסים את חומרי הבצק ומפעילים ל 3 דקות עד לקבלת בלילה אחידה
3. מעבירים לתבנית פיירקס 30X20 או תבנית קפיצית
4. מניחים את חצאי השזיפים עם הקליפה כלפי הבלילה
5. מפזרים מעל בנדיבות סוכר מתיזים מעט מיץ לימון וקינמון
6. מכניסים לתנור לשעה לערך
7. מקררים 15 דקות ומתנפלים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון