הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות שקדים קלופים, לא קלויים, מיובשים בשמש.
2.5 כוסות סוכר
4 שקיות אבקת וניל
1 כוס קמח
2 כפיות תמצית שקדים
5 חלבונים מביצים מס? 2
אופן ההכנה
לטחון השקדים ולערבב עם שאר החומרים וללוש בידיים בקערת פיירקס.
לחמם מים בסיר ולאחר שרתחו להניח את קערת הפיירקס עם החומרים על פי הסיר.
את העיסה יש לערבב מדי פעם עד שהסוכר נמס ומתקבלת עיסה אחידה, מעט נוזלית.
להשאיר להתקרר בסיר כשעתיים.
לשים במנג?טים או ע"ג נייר ולהניח מעל כל עוגיה חצי שקד.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות עד שהחלק העליון מזהיב ונוצרים בקיעים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון