חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטרית פורטובלו ממולאת במחית פטריות וכרישה נוסח נודלס בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיטרית פורטבלו ממולאת במחית פטריות וכרישה בליווי ומוגשת עם רוטב מירין וסויה מתוקה.
פטרית פורטובלו ממולאת במחית פטריות וכרישה נוסח נודלס בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיטרית פורטבלו ממולאת במחית פטריות וכרישה בליווי ומוגשת עם רוטב מירין וסויה מתוקה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פטריות פורטבלו גדולות וטריות
1 כרישה / לוף/ פרסה
1 כוס פנקו
1ביצה
1 כוס סויה
2 כפיות מירין
אופן ההכנה
1. מנקים מהפורטבלו את הרגליים ומעט מהתוכן בעדינות ומעבירים לקערה
2. בסיר עם מים חמים חולטים את הכרישה כ 5 דקות
3 קוצצים במעבד מזון את הכרישה ותוכן הפיטריות עם 2 כפות פנקו עד קבלת עיסה מחיתית
מוסיפים כפית סויה ומעבדים שוב ממליחים מעט
4. בקערה מערבלים ביצה עם כף סויה
5. בקערה נוספת ממלאים פנקו
6. ממלאים בכל פטריה מהמילוי טובלים בפנקו ובביצה ושוב בפנקו
ושולחים לקרור של מחצית השעה.
7. ממלאים שמן בסיר טיגון מחממים לחם בינוני ומטגנים את הפטריה כ 2 דק-3 דקות
8. בקערה מערבבים את יתרת רוטב הסויה הממותקת עם כפית מירין
9.חשוב מיד כשהן יוצאות מהטיגון למזוג עליהן בנדיבות בעזרת כף מרוטב המירין
10. לסידור המנה מניחים את הפטריה כאשר החלק הכמור כלפי מעלה מפזרים מהרוטב ומקשטים בעלים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון