הוראות הכנה
מרכיבים
נתח סינטה 700 ג"ר לפחות מנוקה חלקית משומן.
5 שיני שום חתוכות לחצאים לאורך.
למרינאדה :
חרדל ד'יזון גרגירים חצי צנצנת.
5 שיני שום קצוצות.
חצי כוס שמן זית.
מלח, פלפל לפי הטעם
2 ענפי רוזמרין
כף דבש
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המרינאדה ביחד.
לוקחים את שיני השום החצויות ונועצים בבשר.
מורחים את המרינאדה טוב טוב עם הידיים על הבשר ומניחים לקירור של יום.
מוציאים מהמקרר כחצי שעה לפני הבישול.
מחממים את התנור ל 180 מעלות.
שהתנור חם מכניסים את הנתח ל 10 דקות.
אחרי 10 דקות מנמיכים את האש ל 150 מעלות וממשיכים לאפות כ 30 דקות.
מוציאים ועוטפים בנייר כסף ונותנים לנתח לנוח כ 15 דקות.
פורסים ונהנים בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון