חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות בולו טוניסאיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגיה האולטימטיבית בסגנון כעאק טעימה ומזינה נהוג לאוכלה ביום שבת עם תה חריף מאוד brאו לשבירת המום ביום כיפור
עוגיות בולו טוניסאיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגיה האולטימטיבית בסגנון כעאק טעימה ומזינה נהוג לאוכלה ביום שבת עם תה חריף מאוד brאו לשבירת המום ביום כיפור
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח
2 כוסות סוכר
2 כפות שומשום קלוי קלות
50 גרם שקדים טחונים
50 גרם שקדים קצוצים
50 גרם אגוזים טחונים
50 גרם אגוזים קצוצים
1 חופן של צימוקים
2 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1/2 כף זרעי אניס טחונים דק
3 ביצים
1 כוס שמן רגיל
1/2 כף גרידת קליפה תפוז
1/2 כף גרידת קליפת לימון
חצי כוס תה חזק
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים בקערה גדולה את המצרכים היבשים, ובקערה הקטנה יותר את הרטובים.
3. יוצקים את תוכנה של הקערה הקטנה לקערה הגדולה ולשים במיקסר עד שמתקבל בצק. אם הוא מרגיש יבש מדי, מוסיפים מעט מים.
4. יוצרים עוגיות בצורה מוארכת או בצורת בייגלה עגול.
5. אופים עד להזהבה יפה (למרות שיש כאלה שמעדיפים אותן על גבול השרוף).
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון