חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות פורטובלו במילוי דג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות פורטובלו במילוי דג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1/4 ק"ג פילה דג.
8 פטריות גדולות ללא הרגל
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
קורט אגוז מוסקט
1 בצל קצוץ דק.
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק.
2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1 ביצה
לטיגון
2 ביצים
פירורי לחם לציפוי
שמן לטיגון
המצרכים לרוטב
3 כפות רסק עגבניות
חצי כפית כורכום.
2 כפות אריסה.
1 פלפל אדום חריף פרוס.
1 כפית גרגרי כמון שלמים.
3 שיני שום פרוסות.
3 כוסות מים.
6 כפות שמן זית.
מלח, פלפל שחור גרוס טרי.
אופן ההכנה
ההכנה
טוחנים את הדג או קוצצים אותו גס.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה לתערובת אחידה.
ממלאים את הפטריות בעזרת כפית בתערובת, כך שתיווצר תלולית.
טורפים בקערה נפרדת את הביצה ובקערה נוספת פירורי לחם עם מעט פלפל שחור
טובלים את הפטריות הממולאות בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, ומטגנים עד הזהבה.
הכנת הרוטב
שמים במחבת רחבה את השמן,רסק העגבניות, השום וגרגרי הכמון, מחממים ,
מוסיפים גם את האריסה ומערבבים עוד דקה,
מוסיפים את המים, הכורכום, המלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים יחד כ 20 דקות,
מוסיפים בעדינות את הפטריות לרוטב ומבשלים ללא כיסוי על להבה נמוכה וברתיחה עדינה מאוד עוד כ 15 דקות,
מפזרים למעלה את עלי הכוסברה ומגישים ,
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון