הוראות הכנה
מרכיבים
4 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 שן שום פרוסה
1 עלי טימין, להפריד עלים מהגבעול
מעט שמן זית
פרוסה גבינה צהובה
מלח, פלפל לפי הטעם
2 ביצים משוקשקות, להוסיף מלח ופלפל וטימין.
אופן ההכנה
במחבת קטן בוזקים את השמן זית ומטגנים את הפטריות והשום עד אשר הפטריות מפסיקות להגיר נוזלים.
מוסיפים את הגבינה, טימין, מלח, פלפל וממשיכים בטיגון קל כ 2 דקות.
מורידים מהאש.
מוסיפים למחבת מעט שמן זית, ומניחים על אש גבוהה.
שהשמן חם שופכים את הביצים ומנמיכים לאש בינונית.
מניחים 2 דקות על האש.
ומוסיפים במרכז את תערובת הפיטריות.
סוגרים לצורה של חצי ירח.
ממשיכים בבישול קל כ4 דקות. 2 דקות מכל צד.
בתאבון 🙂
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון