חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות וגריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות וגריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 קופסת רסק עגבהיות קטנה
1 כפית סוכר
2 תפוחי אדמה בינונים חתוכים לקוביות
4 גזרים חתוכים לרצועות אורך של כשני ס"מ
1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לקוביות
1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי כולל העלים
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/2 צרור שמיר קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס גריסים
מרק עוף עד לכיסוי כל הירקות כ-2 ליטר
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים הבצל עד שמתחיל להזהיב
מוסיפים פנימה את רסק העגבניות ומערבבים כמה דקות, להיזהר שלא יישרף!
מוסיפים הסוכר ומערבבים
מוסיפים את כל הרכיבים עד השום ומערבבים היטב
מוסיפים השום, מערבבים וממשיכים לטגן מספר דקות
מוסיפים את מרק העוף, עד לכיסוי כל הירקות
מוסיפים את הגריסים.
מבשלים על אש בינונית עד לריכוך הירקות.לאחר מכן מעבירים לאש נמוכה ומבשלים למשך 1/2
שעה נוספת.
מומלץ לפזר פטרוזיליה טריה קצוצה בעת מזיגת המרק לצלחות.
מגיש: 16031953
מקור:
שתף את המתכון