חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל שעועית לימה ותפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל וחורפי מתאים מאוד לאוהבי תפוחי האדמה ואוכל מנחם באופן כללי. brהתבשיל יוצא בסגנון פירה.
תבשיל שעועית לימה ותפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל וחורפי מתאים מאוד לאוהבי תפוחי האדמה ואוכל מנחם באופן כללי. brהתבשיל יוצא בסגנון פירה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות
1 פקעת שומר קצוץ לקוביות
3 תפוחי אדמה בינוניים
בערך כוס וחצי שעועית לימה יבשה
כף חמאה
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
אופן ההכנה
לשים בסיר של 4 ליטר את שעועית הלימה עם מים לכיסוי ולהתחיל לבשל, בינתיים לקלף ולחתוך את התפוחי אדמה לשמיניות (הגודל לא ממש משנה) ולהוסיף עוד מים לכיסוי.
בזמן שהתפוחי אדמה והשעועית מתבשלים לחמם מחבת ולשים שמן וחמאה ולאדות תוך כדי ערבוב את השומר יחד עם הבצל עם קצת מלח עד שהבצל יתרכך.
לאחר שהבצל מוכן לשפוך את תוכן המחבת לסיר עם השעועית ותפוחי האדמה, להוסיף מעט מים רותחים עד שכל התבשיל מכוסה במים, ולהמשיך לבשל על אש קטנה עד שהשעועית ותפוחי האדמה מוכנים.
מגיש: tatyana
מקור:
שתף את המתכון