חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונפיטורה/ריבת תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונפיטורת תפוחי עץ
קונפיטורה/ריבת תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קונפיטורת תפוחי עץ
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים (צנצנת של ליטר):
1 ק"ג תפוחי עץ ירוקים
3/4 ק"ג סוכר
3 כוסות מים
מיץ מלימון קטן
4 מקלות קינמון
אופן ההכנה
מנקים ושוטפים היטב את קליפת , תפוחי העץ
פורסים את התפוחים לפרוסות בעובי 1-2 ס"מ.
מרחיקים את הליבה והחרצנים ומניחים בקערה עם מים ומעט מיץ לימון
בסיר רחב וגדול שמים את הסוכר, מסיפים את המים ומיץ הלימון, ומבשלים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את מקלות הקינמון ומביאים לרתיחה.
מסננים את פרוסות התפוחים ומוסיפים אותן אל הסיר.
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית גבוהה כשעה, עד שתפוחי העץ רכים וזהובים.
אם מעוניינים בריבה צמיגה ושחומה יותר, ממשיכים לבשל בסיר לא מכוסה עוד כ- ½1 שעות. מצננים ומאחסנים בצנצנת מעוקרת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון