חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קמח
1 חבילה מרגרינה
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
2 כפות שמרים
2 כוסות מיים פושרים
2 צהובים של ביצה (חלמון)
מילוי:
כ 800 גרם פרג
ריבת מישמש
3 כפות דבש
3 כפות סוכר
כ 3 כוסות חלב
לערבב היטב בתוך סיר על אש נמוכה כ- 10 דקות תוך עירבוב מתמיד ולקרר
אופן ההכנה
לערבב היטב את החומרים היבשים
להוסיף את החלמונים והמיים הפושרים
ללוש היטב ולתת מנוחה של שעתיים עד להכפלת הנפח
לאחר מכן ליצור מהבצק 6 כדורים
לפרוס כל כדור לעלה.
למרוח תחילה את הריבה שכבה דקה על כל העלה ואח"כ לשים את הפרג.
לגלגל בצורה פשוטה
להניח על נייר אפיה למרוח מעט צהוב של ביצה ולשים שומשום.
להכניס לתנור בחום של 180 מעלות כ 30 דקות.
ניתן למרוח שוקולד או כל ממרח אחר ...
בתאבון
מגיש: צביה
מקור:
שתף את המתכון