הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קמח
1 חבילה מרגרינה
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
2 כפות שמרים
2 כוסות מיים פושרים
2 צהובים של ביצה (חלמון)
מילוי:
כ 800 גרם פרג
ריבת מישמש
3 כפות דבש
3 כפות סוכר
כ 3 כוסות חלב
לערבב היטב בתוך סיר על אש נמוכה כ- 10 דקות תוך עירבוב מתמיד ולקרר
אופן ההכנה
לערבב היטב את החומרים היבשים
להוסיף את החלמונים והמיים הפושרים
ללוש היטב ולתת מנוחה של שעתיים עד להכפלת הנפח
לאחר מכן ליצור מהבצק 6 כדורים
לפרוס כל כדור לעלה.
למרוח תחילה את הריבה שכבה דקה על כל העלה ואח"כ לשים את הפרג.
לגלגל בצורה פשוטה
להניח על נייר אפיה למרוח מעט צהוב של ביצה ולשים שומשום.
להכניס לתנור בחום של 180 מעלות כ 30 דקות.
ניתן למרוח שוקולד או כל ממרח אחר ...
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון