חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שאכלתי במסיבת יום הולדת ומאד אהבתי. מצויין גם עם קצפת צימחית בגרסאת פרווה
עוגת גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שאכלתי במסיבת יום הולדת ומאד אהבתי. מצויין גם עם קצפת צימחית בגרסאת פרווה
הוראות הכנה
מרכיבים
לשכבה עליונה + תחתונה:
2 וחצי כוסות פצפוצי אורז
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים
100 גרם שבבי קוקוס.
למילוי הגלידה:
2 שמנת מתוקה או צמחית
4 ביצים
6 כפות סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
תבנית מרובעת 20X30
אופן ההכנה
לערבב יחד את כל חומרי השכבות, לשטח בתבנית ולאפות כ-10 דקות בחום בינוני, לערבב
ולאפות שוב 10 דקות נוספות רק עד שמשחים (זהירות לא לשרוף) להוציא חצי מהכמות לכלי
נפרד ולשמור בצד. לשטח את הנותר בתבנית ולהניח להתקרר.
להקציף כל אחד בנפרד:
4 חלבונים + 2 כפות סוכר
4 חלמונים + 2 כפות סוכר
שמנת מתוקה/צימחית + 2 כפות סוכר + שקית אינסטנט פודינג
לאחד יחד את שלושת התערובות בתנועת עטיפה
לצקת מעל שכבת פצפוצי האורז שבתבנית ולצפות בשכבה הנוספת ששמרנו בצד.
להעביר להקפאה ללילה.
בתאבון.
(לשמור קבוע במקפיא)
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון