הוראות הכנה
מרכיבים
לשכבה עליונה + תחתונה:
2 וחצי כוסות פצפוצי אורז
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים
100 גרם שבבי קוקוס.
למילוי הגלידה:
2 שמנת מתוקה או צמחית
4 ביצים
6 כפות סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
תבנית מרובעת 20X30
אופן ההכנה
לערבב יחד את כל חומרי השכבות, לשטח בתבנית ולאפות כ-10 דקות בחום בינוני, לערבב
ולאפות שוב 10 דקות נוספות רק עד שמשחים (זהירות לא לשרוף) להוציא חצי מהכמות לכלי
נפרד ולשמור בצד. לשטח את הנותר בתבנית ולהניח להתקרר.
להקציף כל אחד בנפרד:
4 חלבונים + 2 כפות סוכר
4 חלמונים + 2 כפות סוכר
שמנת מתוקה/צימחית + 2 כפות סוכר + שקית אינסטנט פודינג
לאחד יחד את שלושת התערובות בתנועת עטיפה
לצקת מעל שכבת פצפוצי האורז שבתבנית ולצפות בשכבה הנוספת ששמרנו בצד.
להעביר להקפאה ללילה.
בתאבון.
(לשמור קבוע במקפיא)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון