הוראות הכנה
מרכיבים
פרוסות שניצלים דקות ויפות
פרורי לחם
אבקת מרק עוף
ביצה
תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
בצל ירוק
מלח
אופן ההכנה
את התפוחי אדמה מקלפים ומועכים מתבלים במעט מלח ואבקת מרק עוף! מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים שמים כף גדושה מתערובת תפוחי האדמה על קצה השניצל ומגלגלים טובלים בביצה ובפירורי הלחם שמעורבבים עם מעט א. מרק עוף ומטגנים משתי הצדדים!
חם וטעים מאד!
לקיצור התהליך:ניתן להשתמש בתפוחי אדמה שחוממו במיקרו!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון