חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"דמלמה" קדרת גולש בוכארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בוכרי" דמלמה" קדרת הכל בסיר אחד. לקוח מהתוכנית של משה שגב
"דמלמה" קדרת גולש בוכארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בוכרי" דמלמה" קדרת הכל בסיר אחד. לקוח מהתוכנית של משה שגב
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר . אני השתמשתי בשפודרה/ אסאדו.
ניתן להשתמש בצוואר
5 גזרים
4 בצלים
1 פלפל אדום.
פלפל ירוק.
5 עגבניות אדומות בשלות.
12 תפוחי אדמה קטנים
2 חבילות פטריות טריות.
1 ראש שום שלם
כוסברה טריה.
1 פלפל חריף שלם.
מלח ופלפל גרוס עבה
1 כף מחוקה פפריקה מתוקה,
1/2 כפית זרעי כמון שלמים,
טימין.
1 כפית כמון
קמצוץ ציפורן טחונה
אופציונאלי = 1 כוס חומוס גרגירים שהושרה במים ללילה
אופן ההכנה
לחתוך לפרוסות גסות. למעט הפטריות.
לתבל במלח גס. , פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה,זרעי כמון שלמים, טימין.
לא להתפתות להוסיף מים.
התחלתי את הבישול על להבת גז והעברתי לתנור מכוסה בנייר אלומיניום לכל הלילה
30 דקות לפני סיום מורידים את נייר האלומיניום
בחום של 100 מעלות.
ניתן להשתמש בסיר בישול איטי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון