הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר . אני השתמשתי בשפודרה/ אסאדו.
ניתן להשתמש בצוואר
5 גזרים
4 בצלים
1 פלפל אדום.
פלפל ירוק.
5 עגבניות אדומות בשלות.
12 תפוחי אדמה קטנים
2 חבילות פטריות טריות.
1 ראש שום שלם
כוסברה טריה.
1 פלפל חריף שלם.
מלח ופלפל גרוס עבה
1 כף מחוקה פפריקה מתוקה,
1/2 כפית זרעי כמון שלמים,
טימין.
1 כפית כמון
קמצוץ ציפורן טחונה
אופציונאלי = 1 כוס חומוס גרגירים שהושרה במים ללילה
אופן ההכנה
לחתוך לפרוסות גסות. למעט הפטריות.
לתבל במלח גס. , פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה,זרעי כמון שלמים, טימין.
לא להתפתות להוסיף מים.
התחלתי את הבישול על להבת גז והעברתי לתנור מכוסה בנייר אלומיניום לכל הלילה
30 דקות לפני סיום מורידים את נייר האלומיניום
בחום של 100 מעלות.
ניתן להשתמש בסיר בישול איטי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון