הוראות הכנה
מרכיבים
חמאה,חלב,ביצים,קמח
אופן ההכנה
לוקחים חלב ביצים קמח וחמאה ולשים (ללוש) אותם. מחכים שזה יתפח. בינתיים שמים אותם במקרר. שהבצק תפח אנו מגלגלים לעיגולים (אפשר לשים בפנים מילוי) (אפשר לעשות צורות (עדיף שלא)) לא לשטח אותם להשאיר עיגולים. עושים חורים עם המזלג. שמים בתוך מגש התנור נייר אפיה, עליו שמים שמן סיליקון (כדי שלא ידבק). שמים את העיגולים על המגש שהתנור בחום של 150 מעלות. עוקבים אחריהם כדי שלא ישרפו. כשהעוגיות קשות ומתפוררות העוגיות מוכנות. אפשר להוסיף למעלה קישוטים טעימים וסוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון