הוראות הכנה
מרכיבים
ספגטי,לרוטב: חצי ק"ג בשר בקר טחון,בצל גדול,2עגבניות בינוניות,רסק,צרור כוסברה,
שמן זית,מלח,פלפל,כמון,פפריקה אדומה,אבקת מרק עוף. (אפשר להוסיף פלפל חריף)
אופן ההכנה
קוצצים בצל ומשחימים אותו במחבת עם שמן זית,מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים אותו
תוך כדי טיגון במזלג. מוסיפים קוביות עגבניות,ומוסיפים מלח פלפל כמון פפריקה ואבקת מרק
עוף. מערבבים ומוסיפים כ300 ג' רסק עגבניות. עם רוצים את הרוטב דליל יותר אפשר להוסיף מים רותחים. מומלץ להוסיף קורט סוכר כדי לעדן את החמיצות של העגבניות. מגיעים לרתיחה
ומבשלים על אש קטנה עוד 10 דק'. לקראת סיום הבישול יש להוסיף כוסברה קצוצה דק.
הרוטב מוכן. יש להוסיף על ספגטי שהורתח במים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון