חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק החורף של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק משביע למדי - עושה טוב על הנשמה ביון סגרירי !
מרק החורף של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק משביע למדי - עושה טוב על הנשמה ביון סגרירי !
הוראות הכנה
מרכיבים
"פרפר" חזה עוף חתוך לריבועים קטנים (כ 1 ס"מ)
3 כוסות אורז
1 בצל בינוני חתוך דק
10-15 שיני שום
צרור כוסברה טרייה קצוצה
6 -7 כוסות מים חמים
מיץ מ 1 לימון קטן (או יותר - תלוי בטעמכם)
1 כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 רסק עגבניות קטן
2 כפות שמן
אופן ההכנה
בסיר למרק מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את בשר חזה העוף ומטגנים עד להלבנתו.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד לקבלת שקיפות.
מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומוסיפים עוד 2 כוסות מים.
מוסיפים את התבלינים ןמבשלים עוד כרבע שעה על אש קטנה.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת יתרת המים ומביאים שוב לרתיחה.
מוסיפים את השום והלימון.
מבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה(מוסיפים מים פושרים אם נדרש)
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ,מבשלים עוד כ5 דקות.
מגישים חם עם לחם כפרי.
מגיש: gilai
מקור:
שתף את המתכון