הוראות הכנה
מרכיבים
"פרפר" חזה עוף חתוך לריבועים קטנים (כ 1 ס"מ)
3 כוסות אורז
1 בצל בינוני חתוך דק
10-15 שיני שום
צרור כוסברה טרייה קצוצה
6 -7 כוסות מים חמים
מיץ מ 1 לימון קטן (או יותר - תלוי בטעמכם)
1 כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 רסק עגבניות קטן
2 כפות שמן
אופן ההכנה
בסיר למרק מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את בשר חזה העוף ומטגנים עד להלבנתו.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד לקבלת שקיפות.
מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומוסיפים עוד 2 כוסות מים.
מוסיפים את התבלינים ןמבשלים עוד כרבע שעה על אש קטנה.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת יתרת המים ומביאים שוב לרתיחה.
מוסיפים את השום והלימון.
מבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה(מוסיפים מים פושרים אם נדרש)
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ,מבשלים עוד כ5 דקות.
מגישים חם עם לחם כפרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון