חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד נימוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת השוקולד הכי קלה שהכנתי והכי טעימה
עוגת שוקולד נימוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת השוקולד הכי קלה שהכנתי והכי טעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
- 4 ביצים שלמות
- 3 כוסות סוכר
- 3 כוסות קמח
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 1/2 1 כוס שמן
- 2 כוסות חלב או מיץ תפוזים
- 1 כוס קקאו
- 1 כף מרגרינה מומסת במיקרו
להכנת הציפוי:
- 1 שמנת מתוקה או צמחית
- 1 שוקולד מריר גדול
אופן ההכנה
- במיקסר להקציף את הביצים, להוסיף את הסוכר, את החלב או מיץ התפוזים, השמן, המרגרינה המומסת ואז כל החומרים היבשים (הקמח, אבקת האפייה, והקקאו), לתערובת אחידה.
- לשפוך את התערובת לתבנית משומנת ולאפות במשך 20 דקות בחום של 170-180 מעלות.
- בסיר קטן להמיס את השמנת עם השוקולד לתערובת אחידה ולשפוך על העוגה....
ניתן להוסיף גלידה בטעם וניל לצד העוגה.....היא מדהימה!!!!!
הרבה אופטימיות!!!!!
מגיש: שרונית
מקור:
שתף את המתכון