הוראות הכנה
מרכיבים
- לימונים בעלי קליפה די עבה, צהובים ובשרניים
- מלח גס
- שמן זית
- חבילת כוסברה
- 1/2 ראש שום נקי
- פלפל ירוק חריף
- מעט אריסה
אופן ההכנה
- פורסים את הלימונים לפרוסות בינוניות ומוציאים את כל הגרעינים.
- בצנצנת מסדרים אותם בשכבה של פרוסות לימון ומלח גס. עד למילוי הצנצנת.
- אחרי יומיים מפזרים שמן מעל הלימונים.
- רצוי פעם ביום במשך שבועיים לערבב את הצנצנת כשהיא סגורה.
- אחרי שבועיים טוחנים את הלימונים עם הכוסברה, השום, ופלפל חריף לתערובת אחידה.
- מוסיפים כף שלמה של אריסה ללימון ומוספים עוד מעט שמן וסוגרים בתוך צנצנת. מכניסים למקרר.
- התערובת יכולה להישאר לתקופה מאוד ארוכה במקרר....ניתן למריחה על הלחם, טעים!!!
הרבה אופטימיות!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון