חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לימון כבוש טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא משתווה ללימון כבוש רגיל......
לימון כבוש טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא משתווה ללימון כבוש רגיל......
הוראות הכנה
מרכיבים
- לימונים בעלי קליפה די עבה, צהובים ובשרניים
- מלח גס
- שמן זית
- חבילת כוסברה
- 1/2 ראש שום נקי
- פלפל ירוק חריף
- מעט אריסה
אופן ההכנה
- פורסים את הלימונים לפרוסות בינוניות ומוציאים את כל הגרעינים.
- בצנצנת מסדרים אותם בשכבה של פרוסות לימון ומלח גס. עד למילוי הצנצנת.
- אחרי יומיים מפזרים שמן מעל הלימונים.
- רצוי פעם ביום במשך שבועיים לערבב את הצנצנת כשהיא סגורה.
- אחרי שבועיים טוחנים את הלימונים עם הכוסברה, השום, ופלפל חריף לתערובת אחידה.
- מוסיפים כף שלמה של אריסה ללימון ומוספים עוד מעט שמן וסוגרים בתוך צנצנת. מכניסים למקרר.
- התערובת יכולה להישאר לתקופה מאוד ארוכה במקרר....ניתן למריחה על הלחם, טעים!!!
הרבה אופטימיות!!!!!
מגיש: שרונית
מקור:
שתף את המתכון