הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות רסק עגבניות או 2 קופסאות עגבניות מרוסקות
3 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
2 כפיות פלפל שחור
3 שיני שום מרוסקות
2 בצלים קצוצים דק
כף בזיליקום טרי קצוץ
1 חבילה פתיתים
3 כוסות מים רותחים
2 כפות שמן
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בסיר קטן מרתיחים את העגבניות המרוסקות או את הרסק עם כוס 1 מים. מוסיפים מלח פלפל וסוכר. מבשלים 15 דקות.
במחבת עם שמן זית מטגנים בצל, שום ואת עלי הבזיליקום על אש נמוכה רבע שעה.
מוסיפים לסיר גדול שמן ופתיתים ומטגנים מספר דקות. מוספים את המים, את העגבניות, ואת הבצל ומניחים להתבשל על אש קטנה 6 דקות. מכבים את האש וממתינים עוד 5 דקות כשהסיר מכוסה.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון