brאני כבר עכשו יכול לכתוב לכם br brשמוכרי השווארמה לא יאהבו את המתכון הזה. br brאני עומד לתת לכם את מתכון השווארמה טורקית brהביתית הכי טעימה שאכלתם בחייכם. br brזוכרים את הקוק קוריקו שכתבתי לכם עליו br brלפני כמה שבועות. אז בין הניפלאות שהמכשיר br brהפשוט הזה עושה מלבד העוף על הראש br brהוא שווארמה ביתית. br br
|
|
|
brאני כבר עכשו יכול לכתוב לכם br brשמוכרי השווארמה לא יאהבו את המתכון הזה. br brאני עומד לתת לכם את מתכון השווארמה טורקית brהביתית הכי טעימה שאכלתם בחייכם. br brזוכרים את הקוק קוריקו שכתבתי לכם עליו br brלפני כמה שבועות. אז בין הניפלאות שהמכשיר br brהפשוט הזה עושה מלבד העוף על הראש br brהוא שווארמה ביתית. br br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
10 פיתות
4 שוקיים עוף
חצי קילו בקר טחון מעורב בשומן כבש
30 גרם צנובר
מלח,פילפל,כמון,פפריקה
בצל גדול חתוך לחצי
אביזר קוק קוריקו או
דוקרן מסמכים עם בסיס רחב
אופן ההכנה
ביקשתי מהקצב שלי שיוציא את העצמות
ויסיר את העור מארבעה שוקיים בינוניים, ויחתוך
אותם לשניצלים קטנים דקים. את העורות והשאריות
יארוז עבור פריטי החתולה שלי.
בנוסף יטחן לי חצי קילו בשר בקר מעורב בשומן כבש.
בדרך הביתה קניתי חמישים גרם צנוברים.
אופן ההכנה מערבבים את בשר הפרגיות במלח פילפל
שחור וכמון וממש מעט פפריקה מתוקה
מרחיבים את העוקצים של הקוק קוריקו ונועצים
על כל אחד חצי בצל , עליו מניחים את השיכבה
הראשונה של הפרגית ועליה שיכבה דקה של הבשר
הטחון עליו מפזרים קומץ צנוברים,
אחרי זה מוסיפים שיכבה שניה ושלישית
עד שמגיעים לקצה העוקצים, בפיסגה שמים פרוסת עגבנייה.
אופים בתנור 45 דקות בחום 180 מעלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון