חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת עוף וירקות שורש בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה מדהימה בטעמיה מבוססת על שגר ושכח הכל בסיר בישול איטי
קדרת עוף וירקות שורש בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה מדהימה בטעמיה מבוססת על שגר ושכח הכל בסיר בישול איטי
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
1 חבילה כנפיים או ירכיים
3 גרונות הודו חתוכים ל 5 ס"מ לחתיכה
1/2 כוס שעועית לבנה מושרה
1/2 כוס חומוס מושרה
2 ראשי קולורבי חתוך לשמיניות
4 גזרים חתוכים לרבעים
1 חבילה פיטריות שמפיניון
3 קישאים חתוכים לטבעות גסות
2 שיני שום פרוסות
1 ראש כרובית
3 תפוחי אדמה חתוך לשמיניות
2 כפות אבקת מרק
3 כפות רוטב סויה טבעי
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 כפית סוכר
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1.5 כפיות מלח גס אטלנטי
אופן ההכנה
מכניסים הכל (פרט לכרובית ולקישוא)לסיר בישול איטי מביאים לרתיחה ומנמיחים ל LOW לכל הלילה את פרוסות הקישוא ופרחי הכרובית מכניסים 30 דקות לפני האוכל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון