הוראות הכנה
מרכיבים
1 יח' סלק חי מקולף
חת' דלעת מקולפת [250 ג']
חופן כוסברה שטוף וקצוץ[בלי המקלות]
שום לפי הטעם[למעוך במכשיר שום]
לימון
מלח
שמן זרעי ענבים או שמן זית
רצוי שיהיה יותר סלק מאשר דלעת
אופן ההכנה
ההכנה
לקחת קולפן ג'וליאן ולקלוף את הסלק והדלעת לרצועות דקות
לערבב ולתבל לפי הטעם.
ממש טעים, בריא ומרענן
כדאי לכם להכניס למטבח את השמן של זרעי ענבים. יש לו נקודת עישון גבוהה והוא מאד בריא.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון