חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס שוקולד עם עקיצת נענע (נענעקו עלא פאוזה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס שוקולד עם עקיצת נענע נענעקו brכ ? 8 מנות, מאוד עשיר, מומלץ להגיש בכוסית זכוכית קטנה, על רגל גבוהה.
מוס שוקולד עם עקיצת נענע (נענעקו עלא פאוזה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס שוקולד עם עקיצת נענע נענעקו brכ ? 8 מנות, מאוד עשיר, מומלץ להגיש בכוסית זכוכית קטנה, על רגל גבוהה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסת שימורים חלב קוקוס (400 מ"ל)
1 כוס עלי נענע קצוצים
1 מכל שמנת מתוקה (או צמחית)
2 כפות סוכר
2 כפות למונצ'לו או ברנדי
270 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות ( 70% מוצקי קקאו)
לקישוט: עלי נענע, שבבי קוקוס
אופן ההכנה
1. שמים את חלב הקוקוס בסיר, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
2. מוסיפים את עלי הנענע הקצוצים ושורים לשעה. מסננים.
3. שמים בסיר כפול את חלב הקוקוס המסונן מנענע, שמנת מתוקה וסוכר ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים את הלהבה, מבשלים כשתי דקות תוך ערבוב.
4. מוסיפים את השוקולד החתוך לקוביות אל הסיר ומערבבים עד לקבלת קרם חלק (בסבלנות, זה לוקח כמה דקות טובות..).
5. יוצקים לכוסות קינוח קטנות, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשלוש שעות לפחות, עד שמתייצב היטב.
6. לפני ההגשה- מקשטים בערימת קוקוס קטנטנה במרכז הכוס ושני עלי נענע בצידה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון