הוראות הכנה
מרכיבים
עלי סלק
קובית דלעת [300ג']
חופן חמצוציות
2בצלים
3-4 שיני שום
פלפל אדום חריף
שמן זית
מלח פלפל שחור
חצי כפית גרגרי כוסברה טחונים
חצי כפית גרגרי כמון טחונים
כף של תרכיז רימונים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. לקצוץ את הבצל לחתיכות קטנות
2. לחתוך את הדלעת לקוביות קטנות
3. לחתוך את הפלפל החריף והשום קצוץ דק
4. לשטוף את עלי הסלק היטב, לקצוץ לרצועות דקות. את החלק הלבן ניתן לוותר עליו.
5. לחמם מחבת , לשים 2-4 כפות שמן, לשים את הבצל [לא לשרוף] , לשים את השום והפלפל החריף,ולאחר 2 דקות לשים את קוביות הדלעת, לשים את החמצוציות.
לערבב בעדינות ולהתחיל לתבל לפי הטעם.
לאחר חמש דקות לשים את עלי הסלק לעוד 5 דקות בלבד.
להקפיד לא לבשל את עלי הסלק יותר מדי.
ניתן להגיש כמנה ראשונה וגם כתוספת לאורז או לבשר.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון