חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט עלי סלק עם קוביות דלעת וחמוציות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עלי סלק עם קוביות דלעת וחמוציות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עלי סלק
קובית דלעת [300ג']
חופן חמצוציות
2בצלים
3-4 שיני שום
פלפל אדום חריף
שמן זית
מלח פלפל שחור
חצי כפית גרגרי כוסברה טחונים
חצי כפית גרגרי כמון טחונים
כף של תרכיז רימונים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. לקצוץ את הבצל לחתיכות קטנות
2. לחתוך את הדלעת לקוביות קטנות
3. לחתוך את הפלפל החריף והשום קצוץ דק
4. לשטוף את עלי הסלק היטב, לקצוץ לרצועות דקות. את החלק הלבן ניתן לוותר עליו.
5. לחמם מחבת , לשים 2-4 כפות שמן, לשים את הבצל [לא לשרוף] , לשים את השום והפלפל החריף,ולאחר 2 דקות לשים את קוביות הדלעת, לשים את החמצוציות.
לערבב בעדינות ולהתחיל לתבל לפי הטעם.
לאחר חמש דקות לשים את עלי הסלק לעוד 5 דקות בלבד.
להקפיד לא לבשל את עלי הסלק יותר מדי.
ניתן להגיש כמנה ראשונה וגם כתוספת לאורז או לבשר.
בתיאבון
מגיש: יהודית
מקור:
שתף את המתכון