הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות אורז
1 קופסא תירס מסונן ממים
1 בצל גדול מגורד
1 תפוח אדמה קלוף פרוס לפרוסות
תבלינים : מלח, פלפל, אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עם כפית שמן להוסיף את התריס והתבלינים לערבב היטב כמה דקות
לשים בצד.
לקחת את האורז לבשל עם כף מלח , חצי בישול לסנן לשטוף ולערבב אם התריס
לשים בסיר מעט שמן + מעט כורכום לערבב עם השמן עד נעשה צהוב
לפזר בתחתית הסיר פרוסות תפוח אדמה לשפוך את האורז המעורבב מעליו
לבשל על אש גדולה 7-5 דקות , להקטין את האש להכי נמוך
לקחת קערה קטנה לשים כפית מלח עם מים לערבב היטב עד המלח יימס להוסיף
3 כפות שמן לפזר לעל האורז להמשיך לבשל עד שהאוז נעשה רך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון