הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג? פקאנים קלופים
1 חלבון מעורב עם כפית מים
1 כפית שבבי צ?ילי חריף (ואפילו יותר, כי הוספתי עוד קצת בפיזור מלמעלה)
1 כפית קארי משובח (אפשר גם קארי מדרס חריף)
1 כפית כמון
1 כפית זעתר
1 כפית גדושה מלח ים גס (ואפשר יותר)
פלפל שחור גרוס עבה לפי הטעם בזרייה מלמעלה
* אופציה כפית אבקת וואסבי
אופן ההכנה
1. לערבב הכל יחד התערובת יוצאת קצת רטובה.
2. לפזר את הפקאנים על תבנית עם נייר אפיה ולאפות בחום של 150 מעלות עד ארבעים דקות, (יש לערבב בעדינות פעמיים בזמן האפיה עד שיהיו יבשים לחלוטין.
3. לצנן היטב לזלול או להכניס כשזה קר לחלוטין לכלי אטום
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון