הוראות הכנה
מרכיבים
1 קישוא
1 גזר
1 תפוח אדמה
1 בצל מגורד
1 קופסא שעועית לבנה ברוטב עגבניות
חופן של ספגטי (פרפרים, בורג, פנה וכו')
תבלינים
אופן ההכנה
לשים סיר עם 6 כוסות מים על הגז ו להביא לרתיחה
לשטוף את הירקות היטב ולקלף למעט הקישוא לחתוך לקוביות קטנות
לשפוך לתוך הסיר ולהוסיף את ההצל המגורד + תבלינים
לתת לזה התבשל כ-15 דקות לאחר הירקות בושלו להוסיף את קופסאת
השעועית את כל תוכנו לסיר
כעבור 5-7 דקות כאשר הכל רותח להוסיף חופן של מקרוני לחכות דקה או שניים
ולכבות את הסיר (המקרונים יתבשלו במרק החם)
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון