הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג של תפוחי אדמה (דזירה)
3/4 ליטר של חלב
1 מיכל קרם פרש
2 שיני שום מחוצות
פלפל, אגוז מוסקט
1 כף מרק עוף פרווה
100 גרם של גבינת צ 'דר מגוררת
אופן ההכנה
1. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם דק.
2. בסיר מבשלים את תפוחי האדמה עם החלב והשום ומרתיחים במשך 10 דקות, עד שתפוחי האדמה נעשים כמעט (הם צריכים להישאר אל דנטה).
3. מסננים את תפוחי האדמה מערבבים אותם עם הקרם פרש ומתבלים באבקת מרק, פלפל ואגוז מוסקט. ומחצית מגבינת הצד'ר
4.מעבירים לתבנית משומנת בחמאה. לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 30 דקות
5. מפזרים את יתרת הצדר המגוררת ומכניסים לתנור עד קבלת צבע זהוב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון