הוראות הכנה
מרכיבים
ציוד :
תבנית של התנור מרופדת בנייר אפיה .
כמות : בערך 28 עוגיות
מצרכים:
1/2 1 כוס קמח
1/2 כפית חומץ או מיץ לימון .
1/2 כפית א.סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
קבוצה ב`
120 גרם חמאה (חבילה ורבע)
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
לציפוי:
1/4 כוס סוכר
2 כפות קינמון
אופן ההכנה
1. לחמם תנור ל- 190 מעלות
2. מערבבים בקערה את קבוצה א` ומניחים בצד.
3. במיקסר וו גיטרה מקרימים חמאה וסוכר במהירות בינונית בערך 2 דקות .
מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד אחידות. מוסיפים את קבוצה א` ומערבבים עד אחידות.
4. בקערה או בצלחת עמוקה לערבב את חומרי הציפוי .
5. לכדרר לכדורונים את בצק העוגיות לגלגל כל כדורון בתוך תערובת הציפוי עד כיסוי .
להניח בתבנית אפיה במרחק אחת מהשניה של לפחות 3 ס"מ ,הן די מתרחבות באפייה .
לשטח מעט כל כדורון בעזרת שורש האגודל .
6. לאפות כ- 10 דקות עד שמתחילות להסדק להזהר מאפיית יתר הן יהיו קשות ולא פריכות.(לא לאפות בטורבו)
***לא להרתע אם הן נראות לכם טיפה רכות זה בסדר ,הן יתייצבו בצינון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון