חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות קינמןן נימוחות מצופות סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קינמןן נימוחות מצופות סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ציוד :
תבנית של התנור מרופדת בנייר אפיה .
כמות : בערך 28 עוגיות
מצרכים:
1/2 1 כוס קמח
1/2 כפית חומץ או מיץ לימון .
1/2 כפית א.סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
קבוצה ב`
120 גרם חמאה (חבילה ורבע)
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
לציפוי:
1/4 כוס סוכר
2 כפות קינמון
אופן ההכנה
1. לחמם תנור ל- 190 מעלות
2. מערבבים בקערה את קבוצה א` ומניחים בצד.
3. במיקסר וו גיטרה מקרימים חמאה וסוכר במהירות בינונית בערך 2 דקות .
מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד אחידות. מוסיפים את קבוצה א` ומערבבים עד אחידות.
4. בקערה או בצלחת עמוקה לערבב את חומרי הציפוי .
5. לכדרר לכדורונים את בצק העוגיות לגלגל כל כדורון בתוך תערובת הציפוי עד כיסוי .
להניח בתבנית אפיה במרחק אחת מהשניה של לפחות 3 ס"מ ,הן די מתרחבות באפייה .
לשטח מעט כל כדורון בעזרת שורש האגודל .
6. לאפות כ- 10 דקות עד שמתחילות להסדק להזהר מאפיית יתר הן יהיו קשות ולא פריכות.(לא לאפות בטורבו)
***לא להרתע אם הן נראות לכם טיפה רכות זה בסדר ,הן יתייצבו בצינון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון