הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כבד עגל
1/2 כוס פרורי לחם
7 מטר מעיים כבש דקות
1 צרורו פטרוזיליה
1 ראש שום
1 כף עריסה
1 כף כמון
1 כפית שטוחה של מלח
1/2 כפית סוכר
1 כפית שטוחה פלפל סודנייה
1 כף קוניאק
2 כפיות פלפל שחור גרוס
200 ג"ר שומן לב או שומן כבש
100 ג"ר צנוברים קלויים
(באם שומן כבש עדיף לחתוך לקוביות ולא לטחון)
אופן ההכנה
1.מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וקוצצים עבה בפולסים
2..מהדקים את המעיים למשפך ןממלאים את עיסת הכבד
3. מסובבים כל 5 ס"מ את המעיים וקושרים עם חוט שפגט
4.אופים בתנור ל15 דקות ב 150 מעלות או מבשלים במים רותחים
5.מוציאים מהתנור מקררים לחום החדר
6.לפני האכילה צולים בגריל התנור לרבע שעה נוספות
ומגישים חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון