חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניקיות כבד עגל מעשה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניקיות כבד עגל מעשה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כבד עגל
1/2 כוס פרורי לחם
7 מטר מעיים כבש דקות
1 צרורו פטרוזיליה
1 ראש שום
1 כף עריסה
1 כף כמון
1 כפית שטוחה של מלח
1/2 כפית סוכר
1 כפית שטוחה פלפל סודנייה
1 כף קוניאק
2 כפיות פלפל שחור גרוס
200 ג"ר שומן לב או שומן כבש
100 ג"ר צנוברים קלויים
(באם שומן כבש עדיף לחתוך לקוביות ולא לטחון)
אופן ההכנה
1.מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וקוצצים עבה בפולסים
2..מהדקים את המעיים למשפך ןממלאים את עיסת הכבד
3. מסובבים כל 5 ס"מ את המעיים וקושרים עם חוט שפגט
4.אופים בתנור ל15 דקות ב 150 מעלות או מבשלים במים רותחים
5.מוציאים מהתנור מקררים לחום החדר
6.לפני האכילה צולים בגריל התנור לרבע שעה נוספות
ומגישים חם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון