הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות סטייק סלמון
למרינדה:
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
5-6 שיני שום כתושות
1 כף סויה
1/2 1 כפות דבש
1 כפית חרדל גרגירים
1 כף מיץ לימון
פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה
לערבב בקערה את כל חומרי המרינדה, לצקת על נתחי הדג משני הצדדים, להניח במקרר לפחות לשעתיים על מנת שהדג יספוג את הטעמים
להניח בתבנית נייר אפיה, להעביר את נתחי הדג ולצקת מעל את הרוטב
לכסות את התבנית בנייר כסף, ולאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-30 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון