הוראות הכנה
מרכיבים
3 חבילות פטרוזליה
1 חבילה קוזברה
1 חבילה שמיר
1 חבילה עירית
3 לימונים פרסיים
חצי קילו בשר ראש או שריר
כוס שעועית אדומה
3 שיני שום קצוצים
כפית נענע יבשה (או כמה עלים טריים קצוצים)
תבלינים
אופן ההכנה
לבשל את הבשר ולשפוך את המים
לטגן את הבשר עם מעט שמן
לקצוץ את הירק דק ולהוסיף לבשר להמשיך לטגן עד שהירק הופך לצבע ירוק כהה
לשפוך את כל התכולה לסיר לחץ להוסיף 6 כוסות + את השעועית האדומה + הלימונים הפרסיים כשהם מרוסקים + שיני השום + כפית הנענע + התבלינים
לבשל שעה וחצי ,הטעם צריך לצאת חמוץ
מגישים עם אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון