הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של כרפס
1 חבילה של פטרטוזליה
1 כוס שעועית אדומה
1/4 קילו בשר ראש או שריר
3 לימונים פרסיים
תבלינים
אופן ההכנה
לבשל את הבשר ולשפוך את המים
לחתוך את העלים של הכרפס דק את הגבעול לחתוך לחצי אצבע, לגרד מעט את השורש
ולקצוץ את הפורטזליה ולטגן את כל הירק במעט שמן לאחר כמה דקות להוסיף את הבשר
ולהמשיך לטגן למשך 6-7 דקות
לשפוך את כל התכולה לסיר לחץ להוסיף את הלימונים כשהם מרוסקים
+ השעועית האדומה והתבלינים
לבשל שעה וחצי
להגיש עם אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון