הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל
1/2 ק"ג עגבניות לבישול
חצי פלפל חריף (מי שרוצה)
3 שיני שום קצוצים
תבלינים (מלח, פלפל, פפריקה אדומה מתוקה, מעט כמון)
אופן ההכנה
לקלף את החציל ולפרוס לפרוסות ולטגן לשים בצד
להרתיח מים ולשפוך על העגבניות להמתין כמה דקות לעשות חריץ בעגבניה
ולקלף את העגבניות
לאחר שקילפנו את את העגבניות לחתוך לריבועים לשים בסיר ולבשל על אש קטנה
לערבב כל הזמן ולמעוך את העגבניות עם מזלג
עד שהעגבניות הופכות להיות רוטב להוסיף את החצילים המטוגנים + 3 שינים שום
+ פלפל חריף ותבלינים
לערבב היטב לחתוך את החצילים בעזרת מזלג תוך כדי הבישול על אש קטנה
עד שכמעט ולא רואים את החצילים
זהירות שהרוטב לא ישרף כל הזמן לערבב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון