הוראות הכנה
מרכיבים
5 מצות
3 ביצים
1 גבינה מלוחה חמד
1 כף קמח מצה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מרטיבים את המצות טוב טוב לעטוף במגבת ולהניח בצד עד שהיו רכות
לגרד את הגבינה המלוחה ולהוסיף את הקמח מצה ולקחת מהביצים מעט בלילה ולערבב טוב שלא יהיה דליל.
לקחת מצה רטובה ולחלק אותה ל-4 על כל ריבוע לימרוח מעט ביצה ולשים מעט מהמלית על המצה ולעשות צורת משולש לא חייב משולש.
לחמם שמן עמוק ליטבול כל משולש בביצה ולטגן
בתאבון מתכון קל ומנצח
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון