חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא בסגנון תורכי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

1 ראש כרוב בינוני.להוציא את הגזע בעזרת סכין. brלעטוף בניילון ולכניס למקפיא. brלמס' ימים. להוציא ולהפשיר על השיש. brלפתוח לעלים בודדים brאו brלהוציא את הגזע ולהכניס את ראש הכרוב לסיר ענק עם מים רותחים brלכ 5 דקות לקרר מעט ולקלוף עלה עלה
כרוב ממולא בסגנון תורכי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

1 ראש כרוב בינוני.להוציא את הגזע בעזרת סכין. brלעטוף בניילון ולכניס למקפיא. brלמס' ימים. להוציא ולהפשיר על השיש. brלפתוח לעלים בודדים brאו brלהוציא את הגזע ולהכניס את ראש הכרוב לסיר ענק עם מים רותחים brלכ 5 דקות לקרר מעט ולקלוף עלה עלה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב גדול
1/2 ק"ג בשר בקר טחון עבה
1/2 כוס אורז קצר
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק מאוד
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמיר קצוץ
2 כפיות נענע עלים קצוצה
2 עגבניות קלופות וחתוכות דק
1/2 כפית מלח
קמצוץ סוכר
1 כפית פלפל שחור
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
לחמם מחבת עם שמן.
1. לטגן עד שקיפות את הבצלים. להוסיף את האורז.לטגן קלות, לאחר מכן להוסיף את העגבניות הטריות . ולבשל כ 4 דקות לכבות את האש.
2.להוסיף את הבשר לא לטגן...... חשוב שהבשר ישמור על העסיסיות לצנן ולהוסיף את התבלינים והירק ולמלא.
הרוטב:
1 כף רסק עגבניות.1 מלח פלפל שחור,ומים עד גובה הכרוב.חשוב לבשל בסיר רחב
3.לבשל על להבה בנונית בערך 3/4 שעה רצוי להניח מעל צלחת הפוכה
4.להכניס לתנור שחומם ל 110 מעלות לעוד 1/2 שעה לערך.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון