הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב גדול
1/2 ק"ג בשר בקר טחון עבה
1/2 כוס אורז קצר
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק מאוד
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמיר קצוץ
2 כפיות נענע עלים קצוצה
2 עגבניות קלופות וחתוכות דק
1/2 כפית מלח
קמצוץ סוכר
1 כפית פלפל שחור
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
לחמם מחבת עם שמן.
1. לטגן עד שקיפות את הבצלים. להוסיף את האורז.לטגן קלות, לאחר מכן להוסיף את העגבניות הטריות . ולבשל כ 4 דקות לכבות את האש.
2.להוסיף את הבשר לא לטגן...... חשוב שהבשר ישמור על העסיסיות לצנן ולהוסיף את התבלינים והירק ולמלא.
הרוטב:
1 כף רסק עגבניות.1 מלח פלפל שחור,ומים עד גובה הכרוב.חשוב לבשל בסיר רחב
3.לבשל על להבה בנונית בערך 3/4 שעה רצוי להניח מעל צלחת הפוכה
4.להכניס לתנור שחומם ל 110 מעלות לעוד 1/2 שעה לערך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון