חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילאף בורגול עם עדשים ירוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילאף בורגול עם עדשים ירוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס עדשים ירוקות
1 כוס בורגול גס
5-6 עגבניות מיובשות, קצוץ דק
2-3 פלפלי צ 'ילי יבש חריף קצוץ
2 פלפלים אדום או ירוק, קצוץ
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק
3 כפות רסק עגבניות
4 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1.מרתיחים 1/2 כוס עדשים ירוקים עם 3-4 כוסות מים עד שהם רכים, כ 15-20 דקות, ומסננים.
2. מכניסים את הבורגול לכלי להתפחה ומכסים אותו במים רותחים עד שהוא גדל ב 50%
מניפחו (כ 30 דקות)
3. מחממים שמן זית בסיר רחב . מוסיפים את הבצל. מערבבים במשך 5 דקות.
4. מוסיפים את העגבניות מיובשות, פלפלי צ 'ילי , ופלפלים ירוקים. מערבבים במשך 3-4 דקות ולאחר מכן להוסיף את רסק העגבניות. מערבבים עוד 3 דקות.
5.הוסף בורגול, עדשים, 2 כוסות של מים חמים, ומלח.
6.להביא את המים לרתיחה, ולהנמיך את האש לנמוכה. מכסים ומבשלים עד שאין מים יותר בסיר.
7. פותחים את מכסה הסיר כ 10 דקות מגמר הבישול
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון