הוראות הכנה
מרכיבים
5 קישואים בגודל בינוני, חתוכים לסלייסים בגוזל 2 ס"מ
1 בצל קצוץ
3 שיני שום, פרוסות
2-3 כפות שמן זית
2 גזרים, לחתוך לרבעים
1/3 כוס אורז לבן
1/3 כוס נענע טרי קצוץ או 2 כפות יבשים פתיתי נענע
1/2 כוס שמיר קצוץ
1 כוס מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. בסיר רחב מחממים את השמן . מטגנים בצל, גזר, ואת השום עד שהם רכים.
2. מוסיפים את הקישואים ואת המים ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את האורז
4.מוסיפים מלח, פלפל, ונענע.
5.מכסים ומבשלים על חום נמוך עד שהאורז מבושל, כ 25 דקות.
6.הוסף שמיר אחרי שאתה מכבה אותו.
** כדאי לאכול עם יוגורט
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון