חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קישואים עם אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קישואים עם אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 קישואים בגודל בינוני, חתוכים לסלייסים בגוזל 2 ס"מ
1 בצל קצוץ
3 שיני שום, פרוסות
2-3 כפות שמן זית
2 גזרים, לחתוך לרבעים
1/3 כוס אורז לבן
1/3 כוס נענע טרי קצוץ או 2 כפות יבשים פתיתי נענע
1/2 כוס שמיר קצוץ
1 כוס מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. בסיר רחב מחממים את השמן . מטגנים בצל, גזר, ואת השום עד שהם רכים.
2. מוסיפים את הקישואים ואת המים ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את האורז
4.מוסיפים מלח, פלפל, ונענע.
5.מכסים ומבשלים על חום נמוך עד שהאורז מבושל, כ 25 דקות.
6.הוסף שמיר אחרי שאתה מכבה אותו.
** כדאי לאכול עם יוגורט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון