חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות ביתיות נוסח בורסה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות ביתיות נוסח בורסה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון (80% רזה, שמן 20%)
1/2 לחם יבש בן יומים החלק הלבן טחון לפרורים פירורים
1/2 כוס מים
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
2 כפיות גדושות סודה לשתייה
1-2 כפות מיץ לימון
2 בצלים בינוניים, מגוררים
אופן ההכנה
1. לעיסת הבשר
בקערה רחבה מניחים בשר בקר טחון, פירורי לחם, מים, ומלח ופלפל מערבבים את זה במשך 5 דקות, מעבירים את זה למקרר ללילה או 6 שעות לפחות.
מוציאים מהמקרר ומערבבים סודה לשתיה מיץ לימון בכוס קטנה ויוצקים מעל תערובת הבשר הטחון. מוסיפים את הבצל המגורר עוטפים בניילון ומחזירים למקרר לשעה לפחות.
2. ליצירת הקציצה
לוקחים חתיכות של בשר טחון בגודל אגוז ומגלגלים לכדורים קטנים, לקבלת צורה אצבע שמנה.
3. לבישול
אתה יכול לזרוק אותם על הגריל, או לצלות אותם עד מבושלים בצד אחד ולאחר מכן להפוך אותם, או לבשל אותם על מחבת טפלון על שני הצדדים על מדיום ללא שמן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון