חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תרד
2 כוסות קמח
1 כוס שמן זית או תירס
3 ביצים
1/3 כוס גבינה לבנה או גבינת פטה , מפוררת
1/3 כוס זיתים שחורים פרוסים
1 פלפל צ 'ילי ירוק, קצוץ דק
2-3 בצל ירוק, קצוץ דק
1/2 כוס שמיר טרי, קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1 כפית אורגנו עלים
1-2 כפית מלח (תלוי כמה מלח גבינה היא)
2 כפיות אבקת אפייה
אופן ההכנה
1. להכניס את עלי התרד עם כמה כפות של שמן זית ולהפכו למחית. ( בערך 2 כוסות מחית) תרד.
2. מערבבים את שלושת הביצים עם מלח בקערה עד שהוא מכפיל את נפחו.
3. לקערה עמוקה מכניסים את רסק תרד, שמיר, פטרוזיליה, פלפל, בצל ירוק, זיתים חתוכים, גבינה וביצים כדי ומערבבים . ומוסיפים קמח, אבקת אפייה לתערובת ומערבבים.
4. משמנים היטב תבנית אפיה, עם חמאה. שופכים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 45-50 דקות. זמן אפייה עשוי להשתנות בדוק עם שיפוד עץ או סכין / קיסם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון