הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון
1 בצל
1 תפוח אדמה
1 כוס אורז
חבילה פטרוזליה
1 בצל גדול קצוץ
מלח, פלפל, מרק עוף
אופן ההכנה
לגרד את הבצל + התפוח האדמה במגרדה דקה לערבב עם הבשר הטחון להוסיף
תבלינים וליצור קציצות בינוניות לשים בצד
לבשל כוס אורז עם 4 כוסות מים + תבלינים לאחר שהאורז מוכן להוסיף
את הפטרוזליה הקצוצה + קציצות הבשר ולהמשיך לבשל כ-20 דקות
לטגן את הבצל הקצוץ להוסיף לסיר
צריך לצאת כמו דייסה רכה אבל לא דלילה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון