חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט או תוספת ואולי מעדן כרובית ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הסלט טעמתי לראשונה בפיקניק עם הוריי וחבריהם, פשוט נדלקתי, היה כל כך טעים שכמעט חיסלתי לבד את כל הקערה. br brקבלו מתכון קל, טעים ודיאטטי. br br
סלט או תוספת ואולי מעדן כרובית ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הסלט טעמתי לראשונה בפיקניק עם הוריי וחבריהם, פשוט נדלקתי, היה כל כך טעים שכמעט חיסלתי לבד את כל הקערה. br brקבלו מתכון קל, טעים ודיאטטי. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 בצל קצוץ
1 שן שום פרוס דק
1 כף שמן זית
1 חבילת פיטריות
1 כרובית קטנה
1 כף מיונז דל
1/2כף סויה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
חממו מחבת עם כף שמן זית, קצצו בצל והעבירו למחבת, תערבבו עד ההזהבה ותוסיפו שן שום חתוכה דק ותמשיכו לערבב.
פורסים 1 חבילה או 1 קופסת שימורים של פיטריות ומערבבים עם הבצל על המחבת למשך מספר דקות.
שוטפים כרובית קטנה או חצי מכרובית גדולה פורסים ומעברים למחבת ומערבבים עם כחצי כפית מלח גס
מערבבים וממשיכים לטגן עוד כ 10 דקות ,עד שהכרובית מתרככת מעט, מכבים את האש ומצננים.
מעברים לכלי הגשה ומערבבים עם כף מיונז קל עם חצי כף סויה ולהגיש.
מקור - נוטה, חברת המשפחה
מגיש: ira masler
מקור:
שתף את המתכון