חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סירות חצילים/קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סירות חצילים/קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רבע קילו בשר טחון
1 בצל מגורד
1 תפוח אדמה מגורד דק
4 חצילים קטנים מאורכים
1 קופסא עגבניות מרוסקות
3 שיני שום קצוצים
1 בצל מגורד
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנטנות
חצי כוס קמח מצה
1 ביצה
מלח, פלפל , מרק עוף, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לערבב את הבשר הטחון + הבצל המגורד + התפוח האדמה המגורד+ תבלינים ולשים בצד
לשים מחבת עם שמן על הגז ולחמם
לחתוך את החצילים לאורך להוציא את תוכנו ושים בקערה
כאשר החציל מרוקן להוסיף את הבשר הטחון להדק לטבול לתוך הקמח מצה ולאחר מכן
לתוך בלילת הביצה ולטגן בשמן החם כאשר הקציצה כלפי מטה
לאחר כמה דקות להפוך את החציל לצד שני ולטגן להוציא לספיגת שומנים
לקחת סיר שטוח לשפוך לתוכו את העגבניות המרוסקות + שיני השום + בצל מגורד
+ תפוח האדמה החתוך לקטנטנים + תוכן החצילים שרוקנו + התבלינים
להביא לרתיחה להנמיך את האש ולהוסיף בזהירות את סירות החצילים לבשל כמה דקות ולכבות את הגז
מגישים אם אורז לבן
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון