הוראות הכנה
מרכיבים
רבע קילו בשר טחון
1 בצל מגורד
1 תפוח אדמה מגורד דק
4 חצילים קטנים מאורכים
1 קופסא עגבניות מרוסקות
3 שיני שום קצוצים
1 בצל מגורד
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנטנות
חצי כוס קמח מצה
1 ביצה
מלח, פלפל , מרק עוף, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לערבב את הבשר הטחון + הבצל המגורד + התפוח האדמה המגורד+ תבלינים ולשים בצד
לשים מחבת עם שמן על הגז ולחמם
לחתוך את החצילים לאורך להוציא את תוכנו ושים בקערה
כאשר החציל מרוקן להוסיף את הבשר הטחון להדק לטבול לתוך הקמח מצה ולאחר מכן
לתוך בלילת הביצה ולטגן בשמן החם כאשר הקציצה כלפי מטה
לאחר כמה דקות להפוך את החציל לצד שני ולטגן להוציא לספיגת שומנים
לקחת סיר שטוח לשפוך לתוכו את העגבניות המרוסקות + שיני השום + בצל מגורד
+ תפוח האדמה החתוך לקטנטנים + תוכן החצילים שרוקנו + התבלינים
להביא לרתיחה להנמיך את האש ולהוסיף בזהירות את סירות החצילים לבשל כמה דקות ולכבות את הגז
מגישים אם אורז לבן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון