חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטיק אנטריקוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האנטריקוט נחשב לסוג הבשר המושלם ביותר לצלייה על האש או בתנור. brסטייק אנטריקוט צלוי על האש נחשב כמעדן. brבגלל איכויותיו של נתח האנטריקוט נהוג לאכול את סטייק האנטריקוט "נקי", br כלומר מבלי שהושרה במרינדה כלשהי ומבלי לתבלן אותו יותר מידי. br טרם הצלייה רצוי למרוח את נתח האנטריקוט בשמן זית. br מידת העשייה המומלצת לאנטריקוט היא מדיום. brלא מומלץ לצלות אנטריקוט במידת עשייה רייר, brכיוון שאז לא ימס כל השומן שנמצא בנתח האנטריקוט. br אך ניתן להכין אנטריקוט לא רק בצלייה. brאנטריקוט מצוין גם לטיגון ביתי, להכנת רוסטביף ואפילו לשניצלים.
סטיק אנטריקוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האנטריקוט נחשב לסוג הבשר המושלם ביותר לצלייה על האש או בתנור. brסטייק אנטריקוט צלוי על האש נחשב כמעדן. brבגלל איכויותיו של נתח האנטריקוט נהוג לאכול את סטייק האנטריקוט "נקי", br כלומר מבלי שהושרה במרינדה כלשהי ומבלי לתבלן אותו יותר מידי. br טרם הצלייה רצוי למרוח את נתח האנטריקוט בשמן זית. br מידת העשייה המומלצת לאנטריקוט היא מדיום. brלא מומלץ לצלות אנטריקוט במידת עשייה רייר, brכיוון שאז לא ימס כל השומן שנמצא בנתח האנטריקוט. br אך ניתן להכין אנטריקוט לא רק בצלייה. brאנטריקוט מצוין גם לטיגון ביתי, להכנת רוסטביף ואפילו לשניצלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.200 ק"ג נתח אנטריקוט משויש ומיושן לפחות שבוע
3 כפיות שמן זית
2 כפיות מלח ים גס
1 כף פלפל שחור גרוס דק
אופן ההכנה
1. חותכים את הנתח ל 4 סטייקים
2. מורחים אותם בשמן זית
3. מפלפלים
4. שמים על להבה בינונית נמוכה על מצלית או גריל ל 3 דקות לצד
על הגריל השיטה האהובה עלי היא לשים את כל הנתח ולאחר צליה של 3 דקות לצד
ולפרוס ממנו אט אט פרוסות לאכילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון