חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אש - אנאר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אש - אנאר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רבע קילו בשר טחון
1 בצל מגורד דק
1 תפ"א מגורד דק
1 חבילה פטרוזליה
1 חבילה קוזברה
1 בצל גדול מגורד גס
חצי כוס אורז שטוף
כוס וחצי מיץ רימונים
מלח ,פלפל, מרק עוף
אופן ההכנה
לשים בקערה את הבשר הטחון + בצל מגורד דק + תפוח אדמה מגורד דק +
מלח פלפל ללוש היטב ליצור כדורים קטנים לטגן קלות לשים בצד
לטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף את הירק כשהוא קצוץ לוהמשיך לטגן עד
שהירק מקבל צבע ירוק כהה
לשים על הגז סיר עם 4 כוסות מים להרתיח ולהוסיף את האורז ולבשל כאשר האורז
מבושל להוסיף את הירק את כדורי הבשר תבלינים ולהמשיך לבשל
עד הכל הופך להיות כמו דייסה רכה להוסיף את מיץ הרימונים ולהמשיך לבשל
כמה דקות לערבב היטב ולכבות את הגז
צריך לצאת מעט חמצמץ (אם חסר חמיצות אפשר להוסיף מעט לימון )
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון