חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפוח אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט תפוח אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה
3 ביצים
1/2 כוס בצל ירוק / עירית
1/2 כוס סלרי
1 גבעול שמיר טרי
1/4 כוס מיונז
2 כפות חרדל
2 שיני שום כתוש לא חובה
מלח ופלפל
,תוספות אפשריות
1 כף מלפפון חמוץ
1 כף גזר קוביות
1 כף אפונת גינה
אופן ההכנה
1. לסיר מים רותחים מכניסים 4 תפוחי אדמה על קליפתם ומבשלים כ 20 דקות
2. בסיר שני עם מים רותחים מכניסים את הביצים ל 12 דקות עד התקשותם,
3. מוציאים את תפוחי האדמה ומקררים לחום החדר ומקלפים אותם מהקליפה וחותכים אןתם ל 1/8 או ל 3X3 ס"מ.
4. במקביל מקלפים את הביצים וחותכים אף אותם ל 1/8
5. בקערה מערבבים את 1/2 כוס בצל ירוק / עירית, 1/2 כוס סלרי, 1 גבעול שמיר טרי,1/4 כוס מיונז,2 כפות חרדל,מלח ופלפל
6. מערבבים היטב את החומרים ומוסיפים את תפוח האדמה והביצים ומקפלים יחדיו
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון