חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה להכנה ומאוד טעימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשטידת ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה להכנה ומאוד טעימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
ברוקולי טרי
6 ביצים
4 כפות מיונז
2 שקיות רוטב פטריות
2 בצל
3 כפות פירורי לחם
פלפל שחור
אופן ההכנה
להרתיח את הברוקולי עם מים ומלח.
לטגן את הבצל במעט שמן עד להשחמה.
לקחת את שאר המצרכים (פירורי לחם רק כף וחצי) ולערבב אותם בקערה.
להוסיף לקערה את הברוקולי.
להוסיף לקערה את הבצל המטוגן עם השמן שהוא טוגן בו.
לערבב טוב את הכול.
לשפוך הכול לתבנית משומנת בטיפת שמן.
להוסיף למעלה כף וחצי פירורי לחם.
להכניס לתנור לאפייה בחום של 170 מעלות למשך 40 דקות בערך או עד שהפשטידה מוכנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון