הוראות הכנה
מרכיבים
3 רצועות חזה עוף צלויים על מחבת
1 בצל אדום גדול קצוץ
1 כפית מלח
2 תפוחים גולדן דלישס, קלוף, נקי מליבה וחתוך לקוביות
6 תפוחי אדמה קטנים חתוך לרבעים
4 בצלים ירוקים, חתוך לפרוסות דקות,
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
1/4 כוס חרדל דיז 'ון
1 כפית טימין טרי קצוץ או 1 כפית מיובש
1 כפית פלפל
אופן ההכנה
1 בסיר מערבבים את תפוחי האדמה במים קרים עד לכיסוי. תוך הוספת קמצוץ נדיב של מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומכסים מבשלים במשך 15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים מסננים היטב.
2 בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים צולים את נתחי העוף על מצלית עם מעט שמן זית עד השחמה
3 על מחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל האדום, עד הזהבה בערך 5 דקות. בעזרת כף מחוררת להסיר את הבצל מהמחבת לקערה יחד עם תפוחי העץ וחתיכות תפוח האדמה, נתחי העוף,. מוסיפים את הבצל הירוק, שמן זית, חומץ, חרדל, וטימין. מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מגישים בחם החדר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון