חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפוחי אדמה עם תפוחי עץ ורצועות עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט תפוחי אדמה עם תפוחי עץ ורצועות עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 רצועות חזה עוף צלויים על מחבת
1 בצל אדום גדול קצוץ
1 כפית מלח
2 תפוחים גולדן דלישס, קלוף, נקי מליבה וחתוך לקוביות
6 תפוחי אדמה קטנים חתוך לרבעים
4 בצלים ירוקים, חתוך לפרוסות דקות,
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
1/4 כוס חרדל דיז 'ון
1 כפית טימין טרי קצוץ או 1 כפית מיובש
1 כפית פלפל
אופן ההכנה
1 בסיר מערבבים את תפוחי האדמה במים קרים עד לכיסוי. תוך הוספת קמצוץ נדיב של מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומכסים מבשלים במשך 15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים מסננים היטב.
2 בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים צולים את נתחי העוף על מצלית עם מעט שמן זית עד השחמה
3 על מחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל האדום, עד הזהבה בערך 5 דקות. בעזרת כף מחוררת להסיר את הבצל מהמחבת לקערה יחד עם תפוחי העץ וחתיכות תפוח האדמה, נתחי העוף,. מוסיפים את הבצל הירוק, שמן זית, חומץ, חרדל, וטימין. מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מגישים בחם החדר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון