הוראות הכנה
מרכיבים
3.5 כוסות חלב
500 ג"ר שמנת מתוקה 16%
200 ג"ר חמאה ללא מלח
1.75 כוסות קמח לבן
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר
לקישוט שברי פיסטוק חלבי
אופן ההכנה
1. בסיר על להבה בינונית מכניסים את החלב והשמנת מתוקה ומביאים אותו כמעט להרתחה
2. בסיר נוסף ובמקביל מכניסים את הקמח תוך עירבוב ל 2 דקות מוסיפים את הסוכר ואת החמאה וממשיכים לבשל תוך עירבוב עוד דקה או עד שכל החומרים נמסו והתערבבו
3. כאשר החלב כמעט רתח וכל החומרים נמסו בסיר השני מוזגים את סיר הקמח והחמאה אט אט לתוך סיר החלב ומערבבים כל הזמן (לפחות 5 דקות) עד שהכל הופך לסמיך.
4. מעבירים את תוכן הסיר לבלנדר וטוחנים כ 2 דקות במדויק.
5. מעבירים הכל לקערת פיירקס 20X30.
6. מצפים את הפיירקס בניילון נצמד כאשר למעשה מצמידים את הניילון לפודינג
7. מכניסים למקרר ל 6 שעות לפחות
להגשה
מוציאים מהקירור מסירים את הניילון מפזרים מעל מהפיסטוק וחותכים למלבנים ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון